Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!

Sanjate o življenju blizu morja, obdanem z naravo in čudovitimi vinogradi? Vaše sanje lahko postanejo resničnost že v manj kot 1 letu, v novem naselju, ki se gradi v Šmarjah pri Kopru - Rezidence in Vile Murva. Gradnja pospešeno poteka, naše stranke pa že izbirajo materiale za svoj sanjski dom. Pohitite in si rezervirajte ogled, saj bodo stanovanja vseljiva že naslednje leto junija.
01.07.2024

Uživajte v čudovitem okolju 

Rezidence in Vile Murva so obkrožene s čudovito naravo, avtohtonimi oljčniki in slikovitimi vinogradi. Ta edinstvena lega ponuja stanovalcem priložnost, da vsak dan preživijo v objemu narave, uživajo v osvežujočem morskem zraku in se sprostijo ob spektakularnih razgledih.

Odkrijte številne možnosti za raziskovanje in sprostitev v okolici

Okolica naselja je polna številnih sprehajalnih poti, ki vabijo k raziskovanju in doživetjem na prostem. Ne glede na to, ali uživate v dolgih sprehodih, kolesarjenju ali preprosto občudovanju narave, Rezidence in Vile Murva ponujajo vse, kar potrebujete za aktiven in zdrav življenjski slog.

Udobna lokacija na poti do Koprskih obal in Jadranskega morja

Lokacija naselja je hitro dostopna iz vseh smeri in le streljaj od mesta Koper. Na poti do Pirana in Hrvaške, vse do Trsta, Rezidence in Vile Murva zagotavljajo enostaven dostop do vseh priljubljenih destinacij v bližini slovenske Istre. Tako boste lahko uživali v miru narave, hkrati pa boste vedno blizu urbanih središč in vseh potrebnih storitev.

Projekt vključuje štiri bloke s 44 stanovanji ter 16 vil, ki bodo obložene s kamnom, kar jim zagotavlja trajnost in estetsko privlačnost. Vile Murva predstavljajo vrhunec razkošja, z natančno premišljenimi in dovršenimi detajli. Poleg prestiža nudijo tudi praktičnost, saj vse enote vključujejo lože ali atrije. Z dodatnim doplačilom je možna tudi izdelava bazena.

Kakovostna gradnja in eleganca

Gradnja Rezidenc in Vil Murva pospešeno poteka, kar pomeni, da bodo stanovanja vseljiva že drugo leto junija. Vile in stanovanja so zasnovana s poudarkom na kvaliteti in estetiki, uporabljeni materiali pa zagotavljajo trajnost in eleganten videz. Kamniti ovoji in sodobna arhitektura se odlično prepletajo z naravnim okoljem, kar ustvarja harmonijo med tradicionalnim in modernim.

Polovica enot že prodanih

Ne zamudite priložnosti za kakovostno bivanje v naravnem okolju v bližini morja. Na voljo garsonjere in vse do 4-sobnih stanovanj. Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj novi sanjski dom v Rezidencah in Vilah Murva in še danes  in s tem izboljšajte svoje življenje!

Nagradite sebe in svojo družino!

Za še več informacij si oglejte spletno stran projekta https://www.rezidencemurva.si/

 

Kontakt: 

direktor Zoran Đukić

+386 41 652 141

Galerija slik
#1 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#2 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#3 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#4 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#5 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#6 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#7 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#8 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#9 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#10 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#11 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!#12 - Rezidence in Vile Murva - več kot polovica enot že prodanih!