Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%

Izkoristite zadnjo priložnost za nakup svojega koščka raja na hrvaški obali! V idiličnem Garden Palace Resortu v Umagu je na voljo samo še 5 apartmajev in to z izjemnim popustom do 20%. Če sanjate o prijetnem in udobnem apartmaju ob morju ali iščete odlične možnosti za naložbo, potem je zdaj pravi čas, da ukrepate.
27.06.2024

Zaživite Pristno Morsko Pravljico

Garden Palace Resort je izjemno apartmajsko naselje, ki obsega štiri stavbe in se nahaja le nekaj metrov od obale v priljubljenem letovišču Umag. Naselje ponuja vse, kar potrebujete za popolno brezskrbno bivanje – restavracijo, bar in vrt z bazenom. Lokacija z neposrednim dostopom do morja in plaže je nedvomno ena glavnih prednosti tega izjemnega naselja.

ZADNJIH 5 APARTMAJEV:

 

Popolnoma Opremljeni Apartmaji

Vsi apartmaji, ki so na voljo za nakup, so popolnoma opremljeni s pohištvom, belo tehniko in kopalniško opremo. Pripada jim tudi parkirno mesto v garaži. Vse je že pripravljeno za vselitev, zato zgrabite priložnost in uresničite svoje sanje o prvovrstnem domu tik ob morju.

Priložnost za Odlično Naložbo

Apartmaji se v sklopu letovišča oddajajo v kratkoročni najem, kar vam omogoča, da kupljeni apartma, če želite, še naprej oddajate. V času visoke inflacije je naložba v nepremičnine ena najboljših odločitev, saj so obresti na depozite nizke, najemnine pa naraščajo.

Odlična Lokacija in Infrastruktura

Garden Palace Resort je popolno izhodišče za različne aktivnosti in izlete. V bližini je vsa pomembna infrastruktura, številne sprehajalne poti, teniška igrišča in kolesarske poti. Uživajte na plaži Dante, glavni plaži v Umagu, ali na plaži Laguna Stella Maris. Od slikovitega Rovinja ste oddaljeni le 70 km, na kavico v Trst pa se lahko zapeljete v le 30 minutah vožnje.

Virtualno se sprehodite po naselju: https://www.youtube.com/watch?v=sUJbNO2G4ks

Izkoristite vroče poletne popuste in si rezervirajte svoj apartma

Za vse dodatne informacije in ogled apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu nas pokličite na +386 41 652 141 (Zoran) ali pišite na [email protected]. Ne zamudite te ekskluzivne priložnosti in si zagotovite svoj košček raja ob morju!

Galerija slik
#1 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%#2 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%#3 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%#4 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%#5 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%#6 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%#7 - Zadnjih 5 apartmajev v Garden Palace Resortu v Umagu - popusti do 20%