Koseško Okno - Pričetek gradnje in zadnja možnost za nakup

Konec januarja so se pričela rušitvena dela obstoječe trgovine Mercator, tako da so se dela na projektu pričela in pred vami je zadnja priložnost za nakup stanovanja.
Na voljo so še 4-sobna stanovanja, velikosti od 90,20 m2 do 119,70 m2, cene od 362.436,64 € do 477.663,36 € z DDV. Vselitev v stanovanje je možna od februarja 2023 do konca oktobra 2023.
#1 - Koseško Okno - Pričetek gradnje in zadnja možnost za nakup#2 - Koseško Okno - Pričetek gradnje in zadnja možnost za nakup

Stanovanje s pripadajočim parkirnim mestom

Izjemna prednost stanovanj Koseškega okna je ta, da imajo prav vsa stanovanja na voljo pripadajoče parkirno mesto v podzemni garaži. Večjim stanovanjem pripadata celo dve parkirni mesti. Sicer pa sama soseska omogoča različne velikosti zunanjih površin – čudovite terase ter atrije do velikosti 87 kvadratnih metrov. Na voljo so tudi prostorne lože, ki so velike približno 10 kvadratnih metrov.

Koseško okno ponuja bližino mesta ter bližino prečudovite narave. Soseska se namreč nahaja le nekaj korakov stran od priljubljenega bajerja na Kosezah. Okoli umetnega jezera si boste po napornem delavniku lahko privoščili romantične sprehode v dvoje, družinske sprehode in poglede na prečudovito naravo, v kateri lahko srečate celo redke in ogrožene rastlinske ter živalske vrste.

#3 - Koseško Okno - Pričetek gradnje in zadnja možnost za nakup

Kavarna Lokus vas vabi na okusno sladico

Koseški bajer vas bo vsak dan povabil na krajši ali daljši sprehod po prelepi naravi. V neposredni bližini se nahaja kavarna Lokus, v kateri si boste lahko privoščili sladico, odlično kavo ali pa okusen napitek.

 

Si želite biti srečni ujetnik med mestom in naravo? Na mestu, ki vam ponuja prav vse? Koseško okno je odlična priložnost za kakovostno in srečno življenje. Za več informacij kliknite tu www.koseskookno.si ali pokličite na: 00386 41 652 141.